930×122 CAPRA 5

mioveni

MIOVENIUL, REPREZENTAT ÎN PORTUGALIA

Mioveniul, reprezentat în Portugalia. Primăria orașului Mioveni a fost reprezentată în perioada 12-14 martie 2019 în Lisabona-Portugalia, în calitate de partener al proiectului WISE – While Innovatind and Strengthening Europm la conferința finală a acestui proiect, dedicat promovării valorilor europene și democrației la nivel local.

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

Activitățile organizate, printr-o metodologie neformală și creativă, în perioada ianuarie – martie 2019, au avut scopul de a le oferi o înțelegere a Uniunii Europene și a valorilor acesteia tuturor cetățenilor implicați. Având în vedere scenariul politic actual și provocările cu care se confruntă UE, proiectul a vizat promovarea cetățeniei europene și îmbunătățirea participării civice și democratice.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Parteneri ai proiectului au fost orașe din Albania, Bulgaria, Belgia, Croația, Cehia, Grecia, Muntenegru, Italia, Olanda, Slovacia, Slovenia, Spania, Serbia, Portugalia și România.

Pe parcursul a trei zile, conferința de închidere a proiectului WISE le-a oferit actorilor implicați ocazia unor schimburi de experiență cu privire la modul în care, în mod participativ, fiecare dintre parteneri a reușit o promovare eficientă a principiilor democrației europene și a valorilor Uniunii Europene în comunitatea locală din care fac parte.

Fiecare participant a vorbit despre impactul acțiunilor desfășurate, experiențele de lucru și dificultățile întâmpinate în cadrul acestui important proiect de promovare activă a valorilor unei Europe unite, în care punctul central sunt cetățeanul european și democrația.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90