New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

MIOVENIUL, REPREZENTAT ÎN PORTUGALIA

Mioveniul, reprezentat în Portugalia. Primăria orașului Mioveni a fost reprezentată în perioada 12-14 martie 2019 în Lisabona-Portugalia, în calitate de partener al proiectului WISE – While Innovatind and Strengthening Europm la conferința finală a acestui proiect, dedicat promovării valorilor europene și democrației la nivel local.

Citiți și: Video – Se reconfigurează circulația în zona Uzinei Dacia

Activitățile organizate, printr-o metodologie neformală și creativă, în perioada ianuarie – martie 2019, au avut scopul de a le oferi o înțelegere a Uniunii Europene și a valorilor acesteia tuturor cetățenilor implicați. Având în vedere scenariul politic actual și provocările cu care se confruntă UE, proiectul a vizat promovarea cetățeniei europene și îmbunătățirea participării civice și democratice.

Citiți și: Pregătiri de Bobotează, la Mioveni

Parteneri ai proiectului au fost orașe din Albania, Bulgaria, Belgia, Croația, Cehia, Grecia, Muntenegru, Italia, Olanda, Slovacia, Slovenia, Spania, Serbia, Portugalia și România.

Pe parcursul a trei zile, conferința de închidere a proiectului WISE le-a oferit actorilor implicați ocazia unor schimburi de experiență cu privire la modul în care, în mod participativ, fiecare dintre parteneri a reușit o promovare eficientă a principiilor democrației europene și a valorilor Uniunii Europene în comunitatea locală din care fac parte.

Fiecare participant a vorbit despre impactul acțiunilor desfășurate, experiențele de lucru și dificultățile întâmpinate în cadrul acestui important proiect de promovare activă a valorilor unei Europe unite, în care punctul central sunt cetățeanul european și democrația.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441