930 x122 grota rece

campanie ecologizare mioveni

Mobilizare uimitoare de forțe la Mioveni!

Mobilizare uimitoare de forțe la Mioveni!

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

La Mioveni a avut loc, ieri, o amplă acțiune de ecologizare a orașului.

Orașul a fost reîmprospătat de voluntarii care au răspuns la apelul autorităților, strângându-se nu mai puțin de 600 de saci de deșeuri adunați din natură.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Au participat peste 300 de elevi, consilieri locali, angajați ai Primăriei Mioveni și ai societăților din subordinea Consiliului Local.

Mobilizare uimitoare de forțe la Mioveni!

La activitate au participat, de asemenea, și persoane private de liberate din Penitenciarul Mioveni.

Transportul deșeurilor colectate a fost asigurat de S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL.

,,A devenit deja o tradiție ca, în fiecare primăvară, administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș și o serie de parteneri, să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.

Orașul Mioveni este mai curat cu echivalentul a 600 de saci cu deșeuri, care au fost adunați din natură de voluntarii care au răspuns apelului autorităților, sâmbătă, 30 martie 2024.

Peste 300 de elevi de la școlile și liceele din oraș, alături de consilieri locali, angajați ai Primăriei Mioveni și ai societăților din subordinea Consiliului Local, s-au mobilizat pentru a da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul coș de gunoi.

Voluntarii au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea organizatorilor, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

De asemenea, la această activitate au participat şi persoane private de libertate de la Penitenciarul Mioveni.

Conducerea Primăriei le mulțumește voluntarilor și instituțiilor care au răspuns acestei inițiative civice!, se arată în comunicatul de presă.

Foto: Facebook/ Primăria Orașului Mioveni

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3