New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

A FOST NOAPTE INCENDIARĂ ÎN TREND STUDIO

În noaptea de sâmbătă spre duminică clubul Trend Studio din Pitești le-a oferit doamnelor şi domnişoarelor momente de neuitat. Invitaţi pentru a sărbători în avans Ziua Femeii, băieţii de la Taboo Boys au făcut senzaţie!

Citiți și: Pitești. Clipe emoționante, unice în viață! Imagini care vor rămâne în istorie

Astfel, la ora 1:30 a fost dat startul programului de striptease masculin, program care a făcut deliciul spectatoarelor. Cei trei băieţi au oferit un show incendiar, interactiv, iar mişcările senzuale au primit ropote de aplauze și strigăte de admirație. Hainele au căzut uşor-uşor de pe cei trei, la înlăturarea articolelor vestimentare participând şi femei din public.

Pe tot parcursul show-lui doamnele şi domnişoarele nu şi-au putut lua ochii de la striperi, iar aceştia s-au ridicat la aşteptările tuturor invitatelor, renunţând la orice piesă vestimentară. Au rămas goi pușcă! După încheierea programului celor de la Taboo Boys petrecerea a continuat, iar doamnele şi domnişoarele au dansat pe muzica bună din Trend Studio.

Citiți și: Pitești. Accident cu ambulanța SMURD!

Ca de fiecare dată, Trend Studio s-a ridicat la nivelul aşteptărilor clienților săi şi promite organizarea unor alte evenimente de neuitat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3