930×122 CUMPANA 5

înconjurul lumii

100 DE MINUTE DE CONCERT VUNK ÎN PITEȘTI

Trupa Vunk va pleca într-un turneu acustic, turneu intitulat „Înconjurul lumii”, care va include 18 orașe și care va debuta în Pitești.

Citiți și: Decizie privind super complexul comercial din Nord – McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin

Turneul reprezintă o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producții „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei, concert care a avut loc în primăvara anului trecut pe terasa unui centru comercial din București. Concertul de atunci a fost înregistrat și editat pe DVD și CD Audio, materiale care vor fi lansate în timpul acestui turneu.

“Pleacă”, “Scapă-mă de ea”, “Așa, și?!”, “Prăjitură cu jeleu”, “Numai la doi”, “1000”, “Dau alarma” și celelalte hituri Vunk vor suna acum într-o manieră nouă, pe care nu ați mai auzit-o.

Citiți și: Tânăr de 19 ani prins în timp ce rula cu peste 100 km/h pe un mare bulevard din Pitești

Alături de Vunk pe scenă vor urca pianistul Bobby Stoica, originar din Pitești, un cvartet de violoniști, trompetistul Dan Nicolau, percuționistul Dan Încrosnatu și chitaristul Răzvan Ilie, fratele liderului de la Vunk, Cornel Ilie. Spectacolul durează în jur de 100 de minute și va fi deschis de Alexandra Ușurelu.

În Pitești concertul va avea loc vineri, 13 martie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Un bilet costă 70 de lei. (Sursă: ccspitesti.ro, foto: urban.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3