SPALATORIE MURAY  930×122

loredana

3 CUVINTE DESPRE CONCERTUL LOREDANEI: EXTRAORDINAR, EXTRAVAGANT, EMOȚIONANT! VEZI GALERIE FOTO!

Sute de piteșteni au cântat, au dansat și aplaudat prestația de 5 stele a Loredanei. Au fost în această seară două ore magice la Casa de Cultură a Sindicatelor! Un spectacol complet! Cum l-am caracteriza în doar trei cuvinte? Extraordinar, extravagant, emoționant!

Citiți și: Festival internațional de canto la Pitești

Melodiile unei artiste cum puține are România au ridicat sala în picioare. Ritmurile alerte de muzică modernă („Zig zagga”), prelucrările după piese celebre ale Mariei Tănase, emoționantele incursiuni în trecut („Bună seara, iubito!”) și duetele cu Marius Marin („Vocea României”) și Cornel Ilie (trupa Vunk) au creat o atmosferă excepțională. O atmosferă la care și-au adus din plin contribuția instrumentiștii orchestrei Agurida. Momentele de iluzionism și scamatorie, cu giganți, pitici, porumbei și… levitație, dar și costumele spectaculoase au fost și ele apreciate de public. Un public care, la finalul show-ului, a bisat-o de două ori pe Loredana.

Concertul din această seară, la care ePitești a fost partener media, s-a înscris în turneul național „Magic”, turneu pe care Loredana îl susține în lunile martie și aprilie în mari orașe ale țării.

Citiți și: Când încep înscrierile la creșele din Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90