930×122 CAPRA 5

loredana

3 CUVINTE DESPRE CONCERTUL LOREDANEI: EXTRAORDINAR, EXTRAVAGANT, EMOȚIONANT! VEZI GALERIE FOTO!

Sute de piteșteni au cântat, au dansat și aplaudat prestația de 5 stele a Loredanei. Au fost în această seară două ore magice la Casa de Cultură a Sindicatelor! Un spectacol complet! Cum l-am caracteriza în doar trei cuvinte? Extraordinar, extravagant, emoționant!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Melodiile unei artiste cum puține are România au ridicat sala în picioare. Ritmurile alerte de muzică modernă („Zig zagga”), prelucrările după piese celebre ale Mariei Tănase, emoționantele incursiuni în trecut („Bună seara, iubito!”) și duetele cu Marius Marin („Vocea României”) și Cornel Ilie (trupa Vunk) au creat o atmosferă excepțională. O atmosferă la care și-au adus din plin contribuția instrumentiștii orchestrei Agurida. Momentele de iluzionism și scamatorie, cu giganți, pitici, porumbei și… levitație, dar și costumele spectaculoase au fost și ele apreciate de public. Un public care, la finalul show-ului, a bisat-o de două ori pe Loredana.

Concertul din această seară, la care ePitești a fost partener media, s-a înscris în turneul național „Magic”, turneu pe care Loredana îl susține în lunile martie și aprilie în mari orașe ale țării.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90