930×122 CAPRA 5

adrian daminescu

ANDRA, CONCERT „TRADIȚIONAL” ÎN MIOVENI. CÂNTECUL CARE A EMOȚIONAT PUBLICUL

Andra a susţinut aseară în Centrul Civic din orașul Mioveni concertul „Tradițional”, parte a unui turneu național, concert în care a interpretat piese îndrăgite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

I s-au alăturat nume mari ale muzicii. Andra a invitat artiști consacrați în genuri muzicale diferite, pentru a le oferi spectatorilor o experiență cât mai bogată, pentru toate gusturile: Steliana Sima, Veta Biriș, Mioara Velicu, Ionuț Dolănescu, Constantin Enceanu, Ionuț Fulea, Adrian Daminescu și Uddi.

Alături de Adrian Daminescu, Andra a creat un moment emoționant. Cei doi au cântat „România“, o melodie cu un mesaj tulburător, despre suferințele românilor, iar publicul a aplaudat minute în șir interpretarea lor de excepție.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Evenimentul a fost organizat de Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3