930 x122 grota rece

artificii

ASEARĂ, SUPER CONCERT ȘI FOC DE ARTIFICII ÎN MIOVENI! (VIDEO)

O mulțime de oameni au asistat aseară în centrul Mioveniului la concertul susținut de Antonia și What’s up. Spectacolul a fost un succes, publicul aplaudând prestația artiștilor. La finalul concertului a avut loc un foc de artificii.

Citiți și: Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

Concertul a făcut parte din programul pe care Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni l-au pregătit pentru Zilele Orașului (26-29 iunie). Amintim că Mioveniul aniversează 530 de ani de la prima sa atestare documentară.

http://youtube.com/watch?v=xKKvMvqOtpg

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Iată care va fi în continuare programul Zilelor Orașului Mioveni:

Duminică, 28 iunie

Ora 12:30 – Festivalul internațional de Muzică Corală „D.G. Kiriac” – la Centrul Cultural Educativ

Ora 17 – Slujba Vecerniei (va participa grupul „Anastasis” din București) – la Catedrala „Sf. Apostoli Petru și Pavel”

Ora 19 – Spectacol folcloric (ansamblul „Plai de Dor”, Izabel Cristescu, Valentin Poenariu, ansamblul „Carpați” din Câmpulung Muscel și Nelu Ploieșteanu și taraful – de la ora 20:30) – în Centrul Civic

Luni, 29 iunie

Ora 8 – Hramul Catedralei „Sf. Apostoli Petru și Pavel”, Utrenia și Sfânta Liturghie – la Catedrala „Sf. Apostoli Petru și Pavel”. (Foto: Facebook, video: primariamioveni.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3