Donaris 930 x 122

balul bobocilor

BAL LA „ZAMFIRESCU”: CINE SUNT MISS ȘI MISTER BOBOC

Bal la ”Zamfirescu”: cine sunt Miss și Mister Boboc. Tradiţionalul Bal al Bobocilor este evenimentul cel mai aşteptat de liceeni, în special de cei de clasa a IX-a.

Citiți și: Așa ceva nu a văzut Piteștiul! Balul care va rămâne în istorie!

Aseară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, s-a desfăşurat Balul Bobocilor 2016 al Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu”. Seara balului a fost una deosebită, plină de momente artistice, distracţie şi surprize.

În cursa pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc 2016 au intrat 8 perechi de boboci talentaţi, susţinuţi de colegii lor. Lupta a fost acerbă, iar pentru desemnarea caştigătorilor concurenţii au fost supuşi la mai multe probe pentru a-şi demonstra aptitudinile şi talentul.

Citiți și: Veste bună pentru argeșeni! E gratuit!

Miss Boboc a fost aleasă Alexandra Isabela Vasile (clasa 9E), iar titlul de Mister Boboc i-a revenit lui Valentin Boghirnea (9A). Pe locul doi s-au clasat Nicoleta Păun (9B) şi Alexandru Zinca (9C), iar pe locul trei – Alexandra Văduva (9C) şi Robert Ghiţă (9A). Andrada Manu (9E) şi Cristian Rujan (9D) au fost desemnaţi Miss şi Mister Popularitate.

Ca în fiecare an, conducerea Primăriei Mioveni s-a aflat alături de concurenţi. Cei care au întreţinut atmosfera din punct de vedere muzical au fost vedetele Alina Eremia, fostă componentă a grupului Lala Band, şi interpretul Vescan.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3