930 x122 grota rece

balul bobocilor

BAL LA „ZAMFIRESCU”: CINE SUNT MISS ȘI MISTER BOBOC

Bal la ”Zamfirescu”: cine sunt Miss și Mister Boboc. Tradiţionalul Bal al Bobocilor este evenimentul cel mai aşteptat de liceeni, în special de cei de clasa a IX-a.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Aseară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, s-a desfăşurat Balul Bobocilor 2016 al Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu”. Seara balului a fost una deosebită, plină de momente artistice, distracţie şi surprize.

În cursa pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc 2016 au intrat 8 perechi de boboci talentaţi, susţinuţi de colegii lor. Lupta a fost acerbă, iar pentru desemnarea caştigătorilor concurenţii au fost supuşi la mai multe probe pentru a-şi demonstra aptitudinile şi talentul.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Miss Boboc a fost aleasă Alexandra Isabela Vasile (clasa 9E), iar titlul de Mister Boboc i-a revenit lui Valentin Boghirnea (9A). Pe locul doi s-au clasat Nicoleta Păun (9B) şi Alexandru Zinca (9C), iar pe locul trei – Alexandra Văduva (9C) şi Robert Ghiţă (9A). Andrada Manu (9E) şi Cristian Rujan (9D) au fost desemnaţi Miss şi Mister Popularitate.

Ca în fiecare an, conducerea Primăriei Mioveni s-a aflat alături de concurenţi. Cei care au întreţinut atmosfera din punct de vedere muzical au fost vedetele Alina Eremia, fostă componentă a grupului Lala Band, şi interpretul Vescan.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3