EcoMoto 930×122

balul bobocilor

COLEGIUL “BRĂTIANU” FACE SUPER BAL LA CASTEL

Cea mai prestigioasă unitate de învățământ preuniversitar din Pitești are diseară mare bal mare. Sute de elevi și profesori ai Colegiului Național „I.C. Brătianu” vor participa la ediția din acest an a Balului Bobocilor.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Se anunță un eveniment monden de cinci stele, atât prin ținute vestimentare, cât și prin invitații speciali și locul ales să găzduiască balul: luxosul restaurant Castel din zona rezidențială Trivale. Cea mai importantă vedetă care va urca pe scenă este Delia, una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești. Printre altele, Delia va cânta și cea mai recentă melodie a ei, devenită deja hit, „Pe aripi de vânt”.

Concursul de Miss și Mister Boboc, muzica bună și surprizele pregătite de organizatori vor crea o seară perfectă, toate cu începere de la ora 19. (Foto: hipnotizat.ro)

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3