Donaris 930 x 122

concert

CONCERT EXTRAORDINAR ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Concert extraordinar în Piața Primăriei. Cu ocazia Zilelor Municipiului, Filarmonica Piteşti a prezentat aseară, în Piața Primăriei, un concert vocal-simfonic.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Concertul a fost susținut de orchestra simfonică a Filarmonicii, dirijată de Alexandru Iosub. Solistă a fost soprana Soyung Yu, din Coreea de Sud.

Printre altele, melomanii veniți la concert au putut asculta George Gershwin – “I got rhythm”, Leonard Bernstein – “I feel pretty”, George Bizet – “Serenada spaniolă”, Eugeniu Doga – “Gramophon vals” și “Vals” din filmul “My sweet and tender beast” și Marțian Negrea – “Tarantella” din suita simfonică “Prin Munții Apuseni”, op.20.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Spectacolul a fost un succes, ca de altfel toate concertele de până acum în aer liber ale Filarmonicii piteștene. Numărul mare de spectatori, de toate vârstele, și aplauzele generoase sunt dovezi incontestabile în acest sens. Mai precizăm că accesul la concert a fost gratuit.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90