New Profesional Consult 930 x 122

concert

CONCERT ÎN MIOVENI CU VEDETE POPULARE

Concert în Mioveni cu vedete populare. Sub egida Centenarului, Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni vor organiza sâmbătă, 1 decembrie 2018, un spectacol folcloric susținut de ansamblul „Dor bucovinean” din Cernăuți, Taraful „Gabi Bunea” și Emilia Dorobanțu.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Îmbrăcați în costume populare de o frumusețe rară, cei aproape 30 de membri ai ansamblului „Dor bucovinean” vor încânta publicul din Mioveni. În repertoriul ansamblului se află melodii specifice Herței, nordului Bucovinei și nordului Basarabiei, cu teme din viață, ca nașterea botezul și nunta.

Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, de la ora 19, iar intrarea se va face pe bază de invitație.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Invitațiile sunt gratuite și se găsesc la Centrul Cultural Mioveni și la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia de luni până vineri, între orele 9 și 16, în limita numărului de locuri.

Cei interesați pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0348.445.856.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90