930 x122 grota rece

concert

CRBL, SPECTACOL DE SENZAŢIE LA CINEMA TRIVALE (SUPER GALERIE FOTO-VIDEO)

Piteştenii au putut asista aseară la un spectacol total la Cinema Trivale, din complexul comercial cu acelaşi nume din centrul municipiului.

Citiți și: Artist piteștean celebru, divorț șoc anunțat acum!

Publicul a fost încălzit cu momente de dans pregătite de copii talentaţi, iar apoi a venit rândul lui CRBL (numele de scenă al piteşteanului Eduard Andreianu) să încânte asistenţa cu prestaţia lui artistică. Cele mai cunoscute piese ale sale au fost fredonate şi aplaudate minute în şir. La final mai mulţi copii curajoşi  au fost chemaţi să cânte colinde alături de CRBL. Totul s-a încheiat cu o sesiune de autografe şi vizionarea filmului „The Hobbit. The Battle of the Five Armies”.

Cei care vor să vadă şi alte filme de excepție sunt aşteptaţi la Cinema Trivale, din incinta Trivale Shopping Center, din centrul Piteştiului, strada Victoriei, nr. 12. Rezervări se pot face online la adresa www.cinematrivale.ro sau la numerele de telefon 0374.472.828 şi 0374.472.829.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90