NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

DORIAN POPA, CONCERT ÎN MIOVENI

Dorian Popa, concert în Mioveni. Dorian Popa a încheiat aseară programul din Mioveni dedicat Zilei Internaționale a Copilului. Mii de persoane au asistat la concert.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Concertul a fost precedat, în Centrul Civic al orașului, de spectacole prezentate de artiștii Centrului Cultural Mioveni, trupele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia și elevii Clubului Copiilor Mioveni. Imagini puteți viziona AICI.

Pe parcursul zilei de ieri, oraşul constructorilor de maşini – prin Centrul Cultural, CS Dacia Mioveni 2012, CS Mioveni și Asociația Sportivă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini – a organizat competiţii sportive şi demonstrații pentru copii.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Karate, judo, șah, baschet, tenis de masă, fotbal, minifotbal și desene pe asfalt sunt doar câteva dintre activitățile desfășurate de cei mai mici dintre cetățenii orașului Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3