New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

EVENIMENTUL MULT AȘTEPTAT ÎN MIOVENI

Evenimentul mult așteptat în Mioveni. Primăria și Centrul Cultural Mioveni au stabilit ziua și ora în care va fi aprins în oraș iluminatul public festiv pentru sărbătorile de iarnă. Evenimentul va avea loc mâine, 5 decembrie 2017, în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, la ora 18.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Locuitorii oraşului sunt așteptați în Centrul Civic la bradul de Crăciun pentru a se bucura de spectacolul de lumini.

Organizatorii au pregătit şi un concert extraordinar de colinde susținut de Aurel Moldoveanu, anunță Centrul Cultural Mioveni. 

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Autoritățile promit că orașul va arăta fabulos. Deja pe străzile principale din oraş sunt montate ghirlande ornamentale, iar în centru – zeci de „perdele” de lumini şi figurine luminoase.

Programul inițiat de Primăria Mioveni pentru sărbătorile de iarnă include și a doua ediție a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 15 – 25 decembrie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3