Donaris 930 x 122

comdata

FIRMĂ CELEBRĂ DIN PITEȘTI, SUPER PETRECERE

Firmă celebră din Pitești, super petrecere. Compania Comdata a organizat ieri o petrecere pentru copiii angajaților săi.

Citiți și: (VIDEO) LOCURI DE MUNCĂ, PROGRAM PART-TIME ȘI FULL-TIME

Evenimentul, care a avut loc la Casa Studentului din Pitești, a fost cadoul de sfârșit de an al companiei pentru copiii salariaților.

În jur de 120 de copii s-au bucurat de o petrecere de zile mari. Atmosfera a fost întreținută de trupa de animatori Hai Hui, care i-a antrenat pe copii, dar și pe părinții acestora în dansuri, jocuri și concursuri. Copiii au fost împărțiți în două grupe, în funcție de vârstă: petrecerea celor mici a început la ora 12:30, iar a celor mai mari, la ora 15.

Citiți și: (VIDEO) ANGAJĂRI, LOCURI DE MUNCĂ

Copiii angajaților firmei Comdata au avut parte de multe surprize plăcute. O Crăciuniță a realizat face painting pentru cei mici. Copiilor li s-au oferit gustări și răcoritoare la discreție.

Este a doua petrecere pe care Comdata o organizează în acest an pentru copiii angajaților săi. Prima a fost pe 1 iunie, cu ocazia Zilei internaționale a copilului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3