Donaris 930 x 122

comdata

ANGAJAȚII DE LA COMDATA, PETRECERE DE POMINĂ

Angajații de la Comdata, petrecere de pomină. Comdata Pitești, una dintre cele mai de succes companii din judeţul Argeş, a organizat tradiționala (deja a patra de-a lungul timpului) petrecere de sfârșit de an pentru angajați. La petrecere, care a avut loc la restaurantul Magic Events Ballroom din Trivale, au participat 200 de salariați ai firmei.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Atmosfera a fost încinsă de BPM Madness – Vali Rusanescu & MC Dumis, Sax Machine – Lorand Szabadi și Gabriel Miliță. Trupa de dans Mystique Dancers a prezentat un dans țigănesc.

De asemenea, staff-ul Comdata Pitești a pus în scenă un dans special. Pentru a le face această surpriză angajaților, staff-ul a pregătit coregrafia, pe parcursul mai multor zile, după programul de lucru.

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

Luminile pentru petrecere au fost asigurate de Privent Events. Meniul a fost unul variat. Nu au lipsit bufetul suedez (rece și cald), prăjiturile și piramida de fructe.

Cu ocazia sfârșitului de an, managerul companiei din Pitești, Matei Maricel, le-a transmis un mesaj tuturor angajaților firmei: ”Compania vă mulțumește tuturor pentru eforturile zilnice și pentru că ajutați ca liniile de comunicare să fie deschise.

Sunt mândru de voi! Cred în voi! Fiecare este un membru de valoare al echipei noastre! Asta suntem noi: o echipă, o familie! Vă doresc sărbători fericite alături de cei dragi!” (Sursa foto: www.martinandrei.ro)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA