New Profesional Consult 930 x 122

comdata

ANGAJAȚII DE LA COMDATA, PETRECERE DE POMINĂ

Angajații de la Comdata, petrecere de pomină. Comdata Pitești, una dintre cele mai de succes companii din judeţul Argeş, a organizat tradiționala (deja a patra de-a lungul timpului) petrecere de sfârșit de an pentru angajați. La petrecere, care a avut loc la restaurantul Magic Events Ballroom din Trivale, au participat 200 de salariați ai firmei.

Citiți și: Pitești: Petrecere cu zeci de invitați, spartă de polițiști la un restaurant din Trivale

Atmosfera a fost încinsă de BPM Madness – Vali Rusanescu & MC Dumis, Sax Machine – Lorand Szabadi și Gabriel Miliță. Trupa de dans Mystique Dancers a prezentat un dans țigănesc.

De asemenea, staff-ul Comdata Pitești a pus în scenă un dans special. Pentru a le face această surpriză angajaților, staff-ul a pregătit coregrafia, pe parcursul mai multor zile, după programul de lucru.

Citiți și: Șeful FC Argeș, anunț privind noul stadion din Trivale!

Luminile pentru petrecere au fost asigurate de Privent Events. Meniul a fost unul variat. Nu au lipsit bufetul suedez (rece și cald), prăjiturile și piramida de fructe.

Cu ocazia sfârșitului de an, managerul companiei din Pitești, Matei Maricel, le-a transmis un mesaj tuturor angajaților firmei: ”Compania vă mulțumește tuturor pentru eforturile zilnice și pentru că ajutați ca liniile de comunicare să fie deschise.

Sunt mândru de voi! Cred în voi! Fiecare este un membru de valoare al echipei noastre! Asta suntem noi: o echipă, o familie! Vă doresc sărbători fericite alături de cei dragi!” (Sursa foto: www.martinandrei.ro)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441