930 x122 grota rece

concert

AM FOST ACOLO: CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ LA SALA PALATULUI (GALERIE FOTO)

Pentru al treisprezecelea an consecutiv, Ştefan Bănică a organizat la Sala Palatului din București tradiționalul său concert de Crăciun. Au fost programate trei spectacole: primele două au avut loc vineri și ieri, iar ultimul este programat pentru astăzi.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Noi am asistat la spectacolul de aseară, la care au fost prezenți în jur de 4.000 de spectatori. Artistul a început spectacolul cu o melodie dedicată Crăciunului. De-a lungul show-ului, pe scenă alături de Ştefan Bănică au urcat Monica Anghel, Delia Matache, Nicolae Botgros şi Lăutarii din Chişinău și un cor de copii. În plus, împreună cu artiştii din backing vocals şi cu un tânăr talentat pasionat de beatbox a fost interpretată o melodie fără instrumentaţie. De asemenea, pe scenă s-au aflat şi dansatorii din echipa de coregrafie a artistului.

Ştefan Bănică a interpretat şi piese noi. ”Mama” este melodia dedicată celei mai importante persoane din viaţa noastră. Cântecul a fost aplaudat minute în şir. Un episod special al serii l-a reprezentat „duelul” dintre rock’ n’ roll şi muzica populară: pe de-o parte Ștefan Bănică, iar pe de alta, Nicolae Botgros şi lăutarii din Chişinău. Sala s-a ridicat în picioare la melodiile „Toată lumea dansează” și „S-o facem lată!”.

Citiți și: Crăciunul aduce bogății la Dacia: Surprize generoase în plicurile angajaților!

La final, artistul le-a transmis celor prezenţi un mesaj: „Naşterea Domnului înseamnă bucurie, pace în suflet. Astăzi trăim vremuri tulburi, iar pacea, pacea mondială nu mai reprezintă o certitudine. Ce pot să fac eu? Ce puteţi să faceţi voi? Nu ştiu… Cred că noi, oamenii, ar trebui să ne amintim de lucrurile care ne unesc, nu de lucrurile care ne dezbină, să ne amintim de valorile noastre morale, de cât de importanți sunt copiii noştri şi de tradiţii!”. După două ore de muzică și dans Ștefan Bănică a ieșit din scenă. Aplauzele furtunoase l-au determinat, însă, să revină, punând punct spectacolului cu celebra piesă ”Ani de liceu”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3