930 x122 grota rece

concerte

(GALERIE FOTO) MIOVENI: CONCERTE ȘI RECONSTITUIRE A UNEI BĂTĂLII ISTORICE

Mioveni: Concerte și reconstituire a unei bătălii istorice.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Sub egida Centenarului și cu ocazia Zilelor Orașului, în Mioveni a fost pusă ieri în scenă o bătălie din Primul Război Mondial.

A fost o reconstituire a bătăliei dintre Armata română (care, în perioada 1916-1918, a luptat de partea Antantei) și cele ale Austro-Ungariei și Bulgariei (Puterile Centrale).

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

Reconstituirea a avut loc pe malul Râului Târgului, lângă baza de agrement Bemo.

Au asistat sute de locuitori din zonă, precum și invitați din țară și străinătate. După cum era de așteptat, cei mai încântați au fost copiii.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni, Muzeul Municipal Câmpulung, Asociația Tradiții Ostășești, Asociația 6 Dorobanți, Asociația Culturală “Tradiții” din Bulgaria și Asociația IR 33 Cetatea Aradului.

Tot ieri și tot cu prilejul Zilelor Orașului Mioveni, un public numeros a asistat în Centrul Civic la concertele susținute de Speak&Libelula, Nicolle Cherry și Delia.

Cea mai apreciată de public a fost prestația Deliei, care, alături de trupa ei, a oferit un spectacol deosebit.

Publicul a fredonat alături de Delia melodiile care au făcut-o celebră.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA