930 x122 grota rece

andra

(GALERIE FOTO) SURPRIZE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

Surprize la Târgul de Crăciun. Târgul de Crăciun din centrul Mioveniului poate fi vizitat până pe 25 decembrie 2018, zilnic între orele 10 și 22, informează Centrul Cultural Mioveni. Potrivit sursei citate, veți putea cumpăra produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Amintim că cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun – Mioveni 2018 a fost deschisă oficial joi, 6 decembrie, de corul Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea cu un inedit concert de colinde.

Pe scenă au urcat și micii artiști ai Centrului Cultural Mioveni (coordonați de Alexandra Martin),  corurile instituțiilor de învățământ din oraș, Corul Școlii Gimnaziale „George Topârceanu” alături de Flavia Dinu și Corul Liceului Teoretic ”Iulia Zamfirescu” (sub coordonarea Anei Bucur), elevii de la Cercul de muzică vocal-instrumentală al Clubului copiilor din Mioveni (îndrumați de Iuliana Radu), dar și Moș Crăciun și spiridușii acestuia.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Seara de vineri, 7 decembrie, a fost dedicată muzicii populare, pe scenă urcând artiștii Alecsandra Păunoiu, Roxana Dumitrache, Izabel Cristescu și Matei Gabriel Alin, urmați de Nicolae Datcu, Constantin Enceanu și Taraful “Cleante” împreună cu Diana Matei.

Sâmbătă, 8 decembrie, pe scena din Centrul Civic au făcut spectacol Alexandra Antone, Onel Maia Cârstea, trupa Excess Street Dance, Pantazi Rita și Ștefania Voicu. Atmosfera de sărbătoare a continuat cu recitalurile cunoscuților artiști Oana Radu și Connect-R.

În ultima seară dedicată spectacolelor, pe 9 decembrie, platoul Centrului Civic s-a dovedit neîncăpător pentru publicul venit să vadă spectacolul susținut de Andra și Mira. Pe scenă au mai urcat și artiștii Centrului Cultural Alexandra Pitoiu, Cerasela Băltărețu și Ingrid Lisaru, dar și trupa Latin Street Dance și Andra Oproiu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90