930×122 CAPRA 5

înconjurul lumii

INTERES URIAȘ! TOATE BILETELE LA CONCERTUL VUNK DIN PITEȘTI, VÂNDUTE

Trupa Vunk va face “Înconjurul lumii” în căutare de visuri scrise negru pe alb, pe hârtie. Turneul acustic care va cuprinde 18 orașe din țară pornește mâine, 13 martie, la ora 19, în Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor de la ideea că România este nu o țară, ci o lume pe care Vunk își dorește să o descopere în cele mai frumoase aspecte ale sale prin fiecare spectator care va intra în lumea lor.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

“Fiecare persoană care ne ascultă muzica este importantă pentru noi. Ne dorim să-i cunoaștem pe fiecare dintre cei care vor veni la concertele noastre Înconjurul lumii, iar când spun fiecare, vorbesc la modul cel mai sincer și concret. Cred că cel mai profund mod de a cunoaște pe cineva este să-i cunoști visul, așa că noi ne dorim să citim și să colecționăm visurile scrise pe hârtie, negru pe alb, ale fiecărui om care vine la concertele noastre.”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, care își dorește să fie astfel cel mai mare colecționar de visuri din lumea numită România.

Fiecare spectator al concertelor Vunk din cele 18 orașe va primi la intrarea în sala de spectacole o hârtie pe care va fi scris „visul meu este” și un creion cu care să completeze care este visul său. Odată completată, hârtia care va purta cu ea pentru totdeauna visul fiecărui spectator va ajunge la trupa Vunk și va purta cu sine, pe lângă cuvintele așternute pe hârtie, și o parte din sufletul celui care l-a completat.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

“Abia aștept să ne întoarcem acasă cu o valiză plină de visuri care, odată așternute pe hârtie, au toate șansele să se și împlinească.”, afirmă Cornel Ilie, care are planuri mari, planuri pe care le va dezvălui în curând cu uriașa colecție de visuri strânse “Înconjurul lumii”.

Cornel Ilie este primul care își deschide sufletul în fața fanilor și își mărturisește visul, în speranța că el se va împlini, dar și că va fi un exemplu pentru toți spectatorii care vor participa la turneul “Înconjurul lumii”. “Visul meu este să scriu un musical.”, scrie Cornel Ilie negru pe alb pe o partitură muzicală.

“Îmi trăiesc deja unul dintre cele mai mari visuri: să am libertatea de a face muzică, de a trăi prin ea, din ea, pentru ea. Anul acesta vreau să-mi împlinesc un alt vis, acela de a scrie un musical, pentru că este un gen de spectacol în care mă regăsesc foarte tare și pe care îmi doresc de foarte mult timp să îl trăiesc pe viu.”, își explică Ilie dorința care și-a făcut deja bagajul necesar unei excursii “Înconjurul lumii”, în buzunarul căruia și-a pus și hârtia completată.

“Visurile le luăm cu noi peste tot, sunt la noi mereu, în minte și în suflet, nu ocupă alt loc, ci necesită doar dorință și noroc pentru a fi împlinite.”, crede artistul.

Mâine, 13 martie, trupa Vunk va începe în Pitești turneul acustic “Înconjurul lumii”. Piteștiul este un oraș simbol pentru trupă, fiindcă aici au început toate turneele Vunk din istoria sa. Spectatorii piteșteni care vor să intre în lumea Vunk sunt așteptați cu toate visurile la ei la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.

Potrivit organizatorilor, biletele la spectacolul din Pitești sunt sold out, adică s-au vândut toate, astfel că startul turnelui și al colecției va fi unul furtunos. Amintim că sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor are o capacitate de 800 de locuri pe scaune.

Toate concertele din turneu vor începe la ora 19. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a trupei: https://www.facebook.com/VunkOfficial. Pentru celelalte concerte biletele pot fi procurate din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta și Uman, de la oficiile Poștei Române, online pe www.iabilet.ro și de la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Un bilet costă 70 de lei. Elevii și studenții au reducere și plătesc numai 40 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90