Donaris 930 x 122

invitati

INVITAŢI DE SEAMĂ LA MAGIC EVENTS ÎN NOAPTEA DE REVELION

Lasă-te cuprins de nostalgia, candoarea şi magia sărbătorilor de iarnă şi vino să petreci la restaurantul Magic Events Trivale din Pitești cumpăna dintre ani!

Citiți și: Argeș. Nenorocire în noaptea de Anul Nou! Le-a luat foc casa

Te vei putea distra alături de Gelu Voicu, Daniela Gyorfi & trupa de dans & DJ, Iosif Nistor Band, Marian Mexicanu şi Ana Maria Stoian, cu taraf şi muzică de petrecere.

Din meniul care va fi servit în noaptea de Revelion amintim: ruladă de pui cu mix de ciuperci şi sparanghel pe dulceaţă de ceapă roşie, carpaccio de castravete cu icre negre şi somon fume, frigărui din roşii chery şi mozzarella și coltet de porc confiat cu ierburi de grădină. Desertul va fi şi el unul cât se poate de gustos: prăjitura Magic.

Citiți și: Tensiune maximă în centrul Piteștiului. Poliția e acolo!

De asemenea, pe toată durata serii veţi putea consuma nelimitat băuturile dumneavoastră preferate (vin alb Casa Panciu, vin roşu Casa Panciu, Campari Orange, Whisky JB, Cinzano, Gin şi multe altele).

Toate acestea pentru doar 400 de lei de persoană dacă doriţi o masă în zona A, 350 de lei pentru una în zona B sau 300 de lei pentru zona C, respectiv balcon. Magic Events vine şi cu o reducere de 10% pentru grupurile de minim 20 de persoane. Rezervările se fac la unul dintre numerele de telefon 0723 646 404/0742 984 519.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3