930 x122 grota rece

alexandra ungureanu

MII DE PITEȘTENI, AȘTEPTAȚI ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI LA REVELION 2019

Mii de piteșteni, așteptați în Piața Primăriei la Revelion 2019. Piteștenii sunt invitați să petreacă sfârșitul anului 2018 și începutul anului 2019 la Revelionul organizat în Piața Primăriei.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

De la ora 23, va concerta Alina Eremia. La miezul nopții va fi foc de artificii, urmat, de la ora 00:10, de un recital al Alexandrei Ungureanu.

Amintim că la Revelionul 2018 din Piața Primăriei Pitești (foto) au concertat Sore (Sorina Cătălina Mihalache) și trupa pop-rock Vunk (AICI, subiectul pe larg și imagini).

Citiți și: Argeș. Nenorocire în noaptea de Anul Nou! Le-a luat foc casa

Și locuitorii orașului Mioveni vor avea parte de un Revelion în aer liber, pe platoul din Centrul Civic.

Programul pregătit de administrația locală include un concert extraordinar și un foc de artificii. De la ora 22, vor susține recitaluri Daniela Cernea, Edward Sanda și Ruby. Focul de artificii va avea loc la miezul nopții, la intrarea în Noul An.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90