930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

PARADA COPILĂRIEI: CARE ALEGORICE ȘI PERSONAJE DE POVESTE ÎN MIOVENI

Parada copilăriei: Care alegorice și personaje de poveste în Mioveni. În orașul Mioveni, duminică, 2 iunie 2019, se vor desfășura mai multe activități pe care autoritățile locale le-au pregătit pentru a marca Ziua Internațională a Copilului.

Citiți și: Primul interviu după 8 luni: Regret, unii nu meritau să fie în jurul meu! EXCLUSIV

Organizatorii promit jocuri și acțiuni sportive dedicate copiilor și distracție pentru toate vârstele, de la cei mici până la adolescenți.

”Dăm startul sărbătorii copilăriei la ora 10, în Centrul Civic, cu mult așteptatul concurs de desene pe asfalt, dar și competiții sportive oferite de Asociația Sportivă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini.

Citiți și: Lume-luminată la Mioveni! Spuma elitelor ajunge în oraș: Ce se întâmplă

Vom continua sărbătorirea Zilei Internaționele a Copilului cu o ”Paradă a copilăriei”, la care vor participa elevii Centrului Cultural, elevii instituțiilor de învățământ din oraș, personaje de poveste și care alegorice. Parada va începe la ora 16:30 și se va desfășura pe traseul Școala ”Liviu Rebreanu” – bulevardul Dacia – Centrul Civic”, anunță Centrul Cultural Mioveni (click pe imagine pentru detalii):

Seara, de la ora 17, în centrul orașului, vor susține spectacole elevii Centrului Cultural, trupele de dans ale Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, elevi talentați ai școlilor din oraș, artiști locali, AZA, Măriuca și ADDA&Band.

Organizatorii evenimentului (Centrul Cultural, Consiliul Local și Primăria orașului Mioveni) au pregătit și alte surprize pentru cei prezenți.

GENTEA 555

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

gentea si minzina 570