930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

PAULA SELING FACE SĂLI PLINE ÎN MIOVENI. UN NOU CONCERT

Paula Seling face săli pline în Mioveni. Un nou concert. Paula Seling și orchestra simfonică a Filarmonicii “Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea vor susține nu unul, ci două concerte în Mioveni, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Datorită numeroaselor solicitări și interesului publicului, Paula Seling va mai avea un concert în Mioveni, pe 6 martie 2019, de la ora 16:30, în plus față de cel inițial, de la ora 19.

Biletele vor fi puse la vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni începând de luni, 25 februarie. Prețul unui bilet este tot de 10 lei. Tichetele vor putea fi achiziționate în limita locurilor disponibile, în număr de maximum patru pentru un cumpărător.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Persoanele care au achiziționat deja bilet pentru primul spectacol anunțat sunt așteptate la concert de la ora 19, conform programului inițial. Noile bilete care urmează să fie puse în vânzare sunt valabile doar pentru concertul de la ora 16:30.

Cele două concerte sunt organizate de Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3