930×122 CAPRA 5

formații

PRIMĂRIA CAUTĂ FORMAȚII PENTRU ZILELE MUNICIPIULUI

Primăria Pitești este în căutare de formații care să concerteze cu prilejul Zilelor Municipiului.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Municipiul Piteşti intenţionează să achiziţioneze servicii artistice în cadrul cărora prestatorul trebuie să asigure pentru data de 23.05.2015, cu ocazia manifestării „Zilele Municipiului Piteşti”, următoarele: scenă acoperită, instalaţie de sonorizare pentru exterior, lumini şi tehnică de scenă şi formaţie/formaţii, care să susţină recitaluri live de muzică destinată tinerilor, cu o durată de aproximativ 45 de minute fiecare.”, anunță Primăria.

Municipalitatea așteaptă ofertele, urmând să opteze pentru cea mai bună dintre ele. Amintim că de Simfonia Lalelelor, către sfârșitul lunii trecute, în Piața Primăriei au cântat trupele Voltaj și Deepcentral. Recitalurile, în special cel al formației Voltaj, s-au bucurat de succes, mii de piteșteni asistând la spectacol: http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/voltaj-si-deepcentral-au-incins-atmosfera-piata-primariei-din-pitesti/.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90