930 x122 grota rece

înconjurul lumii

SĂ FIE CU NOROC! VINERI, 13, VUNK ÎNCEPE ÎN PITEȘTI ÎNCONJURUL LUMII

Vunk începe turneul acustic “Înconjurul lumii” cu un concert în Pitești, vineri, 13 martie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, continuând astfel tradiția trupei de a da de pe malurile Argeșului startul oricărui turneu. Faptul că între piteșteni și Vunk există o relație specială o spune și Cornel Ilie, solistul trupei: “Piteștiul este orașul care ne poartă noroc!”

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

De altfel, Piteștiul este locul în care publicul i-a surprins de fiecare dată pe cei de la Vunk cu surprize foarte emoționante. Cornel Ilie își amintește că în urmă cu 4 ani, după aniversarea zilei sale de naștere, la concertul pe care Vunk l-a avut în Pitești (chiar în aceeași sală în care va concerta și pe 13 martie) publicul a început să-i cânte spontan La mulți ani! “A fost unul dintre cele mai emoționante momente din cariera mea.”, spune solistul trupei.

Piteștiul a fost declarat a doua capitală a lumii Vunk, după ce în ianuarie trupa a avut două concerte în Club Hush, în două zile consecutive, cu casa închisă.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Se pare că între Vunk și publicul piteștean a fost “dragoste la prima vedere”. Chiar primul concert din turneul de promovare a primului album Vunk, “Ca pe vremuri”, a fost sold out. La fel, toate concertele susținute în cluburile din Pitești. “Ne-am făcut sute de prieteni în aceste cluburi!”, își amintește Cornel Ilie.

http://youtube.com/watch?v=lMfx3Mpu61Y

“Înconjurul lumii” este cel mai lung turneu pe care l-a avut până acum trupa Vunk. Fanii din 18 orașe din țară vor fi surprinși de un altfel de spectacol decât cel cu care erau obișnuiți: toate hiturile Vunk sunt reorchestrate și vor fi reinterpretate într-o cu totul altă formă decât cea știută, cu alt sound și alte ritmuri. Mai multe detalii despre turneu pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a trupei: https://www.facebook.com/VunkOfficial.

Piteștenii care nu vor să rateze întâlnirea cu Vunk de vineri, 13 martie, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, trebuie să se grăbească! Cea mai mare parte a biletelor s-a vândut deja! Ultimele bilete pot fi procurate din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone și Diverta, de la oficiile Poștei Române, online de pe www.iabilet.ro, dar și de la agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor. Un bilet costă 70 de lei. ATENȚIE! Elevii și studenții au reducere și plătesc doar 40 de lei. (Foto 1: urban.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90