EcoMoto 930×122

brad

SĂRBĂTORI MAGICE ÎN CENTRU

Sărbători magice în Centru. Astăzi a fost adus bradul de Crăciun care va fi amplasat pe perioada sărbătorilor de iarnă 2017-2018 în Piața Primăriei Pitești, în vecinătatea statuii lui Mircea cel Bătrân.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Potrivit municipalității, bradul provine din munții Făgăraș, dintr-o pădure de conifere aflată la jumătatea distanței dintre comuna Nucșoara și vârful Moldoveanu.

Având o înălțime de 22 de metri, bradul va fi împodobit cu ornamente luminoase, ornamente care vor fi aprinse pe 1 decembrie, la ora 18. Tot atunci vor fi aprinse și instalațiile de iluminat ornamental din întreg Piteștiul.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

După cum v-am mai informat, ulterior, în aceeași seară, în Piața Primăriei va concerta trupa Carla’s Dreams și va avea loc un foc de artificii.

În premieră, vă reamintim, pe Calea București a fost montat un “tunel” de arcade de lumini (AICI, detalii). Ca și la precedentele sărbători de iarnă, “tunel” de lumini va fi și pe Strada Mare, pietonală, din centrul Piteștiului. (Foto: bradul de Crăciun din Piața Primăriei Pitești în iarna 2016-2017)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90