NOR CURIER 930X122

mioveni

SURPRIZA MULT AȘTEPTATĂ (GALERIE FOTO)

Surpriza mult așteptată. De joi, 15 decembrie, și până pe 30 decembrie 2016, timp în care va fi deschis Târgul de Crăciun din Mioveni, Centrul Civic al orașului va deveni punctul de atracţie al sărbătorilor de iarnă. Vizitatorii vor găsi aici căsuţe cu diverse produse specifice sezonului rece.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Mult așteptata Căsuță a lui Moș Crăciun a fost deja montată în Centrul Civic. Începând din 15 decembrie, Moșul îi va aștepta pe prichindeii cuminți să stea la povești cu el zilnic între orele 18 şi 21.

Totodată, Moş Crăciun apelează la copii și la părinți pentru a-i ajuta pe nevoiaşi. Cei care îl vizitează pentru a-i lăsa tradiţionalele scrisori la căsuţa sa din centrul oraşului (deschisă până în seara zilei de 24 decembrie) pot face și o donație în cadrul unei campanii umanitare intitulate „Donezi și câștigi!”. În urma acestei campanii, 5 persoane vor putea câștiga la tombolă câte un plin de benzină, oferit de un sponsor al Târgului de Crăciun din Mioveni.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Amintim că la Târgul de Crăciun din Mioveni în zilele de 15, 16, 17 şi 18 decembrie vor fi spectacole cu artişti de marcă, programe artistice, momente de animaţie pentru copii şi multe alte surprize pentru toate vârstele. Astfel, Lidia Buble, Alina Eremia, Adrian Sână, Matteo, Adda, Emilia Ghinescu, Săndel și Aurora Mihai, Ingrid Lisaru, Johnny Bădulescu, Ștefania Vorovenci, Starfix, dar şi un cunoscut DJ care va mixa colinde şi-au anunțat prezenţa la Târg. Spectacolele de pe 17 și 18 decembrie vor fi prezentate de Cătălin Măruță.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90