ARCHANGELS MC FEST

TOPOLOVENI: SERI DE POVESTE, LA ARCHANGELS MOTOR FEST

Chiar dacă traversăm o perioadă de pandemie, cu restricții, Topoloveniul nu i-a dezamăgit nici anul acesta pe iubitorii motoarelor și rock-ului.

Citiți și: Spectacol caritabil la Casa de Cultură Topoloveni

Așa cum promisese deja primarul Gheorghiță Boțârcă și cum prevede legea, în limita a 500 participanți, a avut loc o nouă ediție a “Archangels Motor Fest”- un eveniment ce a adus vineri, la Topoloveni, un show senzațional, cu trupele Fără Vise și Talisman.

“Prima seară a fost de poveste, dragi prieteni. Ne înclinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru ca ne-am distrat în siguranță!”, a scris Archangels MC Topoloveni pe pagina oficială.

Citiți și: Mâine – ultima zi de înscrieri la Topoloveni Summer Tour

Însuși primarul Gheorghiță Boțârcă, echipat adecvat evenimentului, a urcat pe scenă pentru a oferi trupei Talisman o plachetă din partea clubului Archangels MC Topoloveni.

A urmat o nouă seară greu de descris în cuvinte – concert cu “Trooper” și Dan Helciug împreună cu My Queen-Tribute Queen.

Primăria Topoloveni, Consiliului Local și Archangels MC Topoloveni promit pentru ediția de anul viitor, când orașul va împlini 600 de ani de la prima atestare documentară, un eveniment peste așteptări.

Foto: Archangels MC Topoloveni/ Art photography

 

 

 

Fotoliu 1 555×222

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441