New Profesional Consult 930 x 122

bani

Un purcoi de bani! Iată cât vor câștiga de Revelion vedetele!

Este cunoscut că artiştii nu îşi iau liber în noaptea dintre ani, iar acest lucru se datorează câştigurilor impresionante pe care le-ar pierde dacă ar refuza să cânte de Revelion.

Citiți și: 3.500 de lei în fiecare lună pentru aceste persoane!

Cele mai multe dintre vedetele româneşti au, în medie, câte cinci sau şase concerte într-o singură noapte, dar neplăcerea de a nu sărbători trecerea dintre ani alături de persoanele dragi din vieţilor lor este recompensată pe măsură. Deşi majoritatea refuză să vorbească despre aspectul financiar, zvonurile nu încetează să se răspândească.

În topul celor mai bine plătiţi artişti s-ar afla Delia Matache, care va susţine în noaptea de Revelion nu mai puţin de opt concerte, fiecare având o durată de aproximativ 40 de minute. Pentru echipa cântăreţei această noapte va reprezenta o cursă contra cronometru pentru care ar urma să fie răsplătită cu suma de 30.000 de euro.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Ana Lesko se află şi ea pe o poziţie fruntaşă. De Revelion va cânta în şapte locuri diferite, iar conturile ar urma să i se mărească cu peste 28.000 de euro, conform libertatea.ro. La fel de solicitată este şi Andreea Bălan, dar tariful pentru un concert în cazul ei este ceva mai mic: se pare că doar 18.000 de euro pentru susţinerea a șase spectacole. Anda Adam şi Daniela Gyorfi vor avea cinci, respective patru spectacole în noaptea de Anul Nou, iar fiecare ar încasa câte 12.000 de euro la sfârşitul nopții. (Foto: Delia Matache-beatfactor.ro și Ana Lesko-vedete.rol.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90