930 x122 grota rece

concert

VAMA VA CONCERTA LA ZILELE PITEȘTIULUI

După cum v-am informat, între 18 și 21 mai în Piteşti se vor desfășura majoritatea manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului, prilejuite de împlinirea a 626 de ani de la prima atestare documentară a localităţii.

Citiți și: Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

Unul dintre cele mai aşteptate momente este spectacolul de muzică şi lumini care va avea loc în Piaţa Primăriei. Înainte ca autoritățile să o facă, o primă trupă și-a anunțat deja prezența la Zilele Piteștiului. Este vorba de formația rock Vama, care informează pe pagina sa de socializare că va concerta în Pitești cu această ocazie: „Pe 18 mai vom fi la Zilele oraşului Piteşti.”, anunță membrii trupei. Concertul ar urma să aibă loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 19.

Vama a fost înființată în anul 2006 de Tudor Chirilă, la scurt timp după destrămarea formației Vama Veche. (Foto: live.hotnews.ro)

Citiți și: Argeș. A dispărut! Toată lumea este în alertă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90