930×122 CAPRA 5

alexandra ușurelu

VEDETĂ, CONCERT ÎN PITEȘTI

Vedetă, concert în Pitești. Filarmonica Piteşti va organiza joi, 21 septembrie 2017, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, concertul vocal-simfonic „Cântec de mers mai departe”. Alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Andrei Tudor, va reveni îndrăgita solistă Alexandra Uşurelu.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

În program: Uvertura nr. 2 „Indie stories”, „Acesta-i sufletul meu”, „Când zâmbești”, „Mai bine în doi”, „Amar pelos dois”, „Suflet, rămâi pur!”, „Fuga Pământului”, „Beautiful that way”, „Ţie”, „Teama”, „Both sides, now”, „Ceva se întâmplă cu noi”, „Am să fiu eu casa ta”, „Preţul corect”, „La capătul lumii” şi „Cântec de mers mai departe”. Compozitor şi textier este piteșteanul Bobby Stoica.

Una dintre cele mai apreciate artiste indie, Alexandra Uşurelu a debutat pe scenă în anul 2011. De atunci și până acum, a susţinut peste 300 de concerte. A fost invitată să cânte cu solişti şi trupe de renume din ţară (Mircea Vintilă, Dan Byron, Bobby Stoica, Blue Noise, Vunk sau Narcisa Suciu).

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

Primul ei album de studio, „La capătul lumii”, a primit distincţia „Cel mai bun album al anului 2015” şi mai multe nominalizări din partea Societăţii Române de Radiodifuziune.

Interpretarea caldă şi sensibilă, dar și prezența scenică de un mare bun simț i-au adus în cel mai scurt timp admiraţia și respectul publicului de toate vârstele.

Alexandra Uşurelu a mai concertat la Filarmonica Piteşti, în iunie anul acesta, în cadrul proiectului „Acusticul de weekend”.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90