VEDETE LA ZILELE MIOVENIULUI. PROGRAMUL COMPLET | ePitesti
Nisan 930 x 122

andreea bănică

VEDETE LA ZILELE MIOVENIULUI. PROGRAMUL COMPLET

Vedete la Zilele Mioveniului. Programul complet.

Citiți și: POMPIERI LA PRIMĂRIA MIOVENI

În perioada 29 iunie – 2 iulie Mioveniul va îmbrăca straie de sărbătoare cu ocazia organizării festivităților dedicate Zilelor Orașului Mioveni – 2017. Este un eveniment care marchează 532 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Începând de joi şi până duminică inclusiv, vor avea loc spectacole, lansări de carte, premierea celor mai buni elevi şi sportivi, competiții sportive (Campionatul Național de oină – feminin, etapa a II-a a Campionatului Național de rallycross, finala Cupei României  la fotbal – faza judeţeană: A.S. Colibaşi – A.S. Bradu și Cupa orașului Mioveni la șah) și concerte și spectacole folclorice.

Citiți și: ȘCOALA DE TENIS DIN MIOVENI, NOI SUCCESE

Vor concerta Andreea Bănică, Andreea Antonescu, Emilia Ghinescu, Olguța Berbec, Doina Argeșului, Doruri Muscelene și mulți alții.

PROGRAMUL COMPLET (CLICK PE IMAGINE PENTRU MĂRIRE):

Este posibil ca pe parcursul evenimentului să apară unele modificări orare neprevăzute în programul inițial.

Cu această ocazie, ca şi în anii trecuți, și în 2017 de Zilele Mioveniului locuitorii oraşului au ca oaspeţi de peste hotare reprezentanţi ai oraşelor înfrăţite.

Este vorba de delegații din Istra (Rusia), Salamina (Grecia), Petrich (Bulgaria) și Scoreni şi Măgdăceşti (Republica Moldova).

Invitații, care vor rămâne în Mioveni până pe 2 iulie, vor participa la evenimentele din programul dedicat acestor zile. De asemenea, vor vizita oraşul şi zonele învecinate.

Orașul va fi gazdă pentru toți cei care vor să sărbătorească în perioada 29 iunie – 2 iulie 2017 Zilele Mioveniului.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066