NOR CURIER 930X122

andreea iorga

VA PRIMI ÎN DAR O… MAȘINĂ!

Andreea Iorga, fotomodel în vârstă de 25 de ani din oraşul argeşean Mioveni, urmează să-şi îndeplinească în scurt timp cel mai mare vis al ei: va primi în dar de la părinţii săi o maşină.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

,,Întotdeauna am avut o slăbiciune pentru maşinile de teren! Îmi doresc de foarte mult timp să conduc o astfel de maşină şi iată că datorită părinţilor visul meu va deveni realitate. În mai puţin de 10 zile voi intra în posesia unui Nissan Qashqai de culoare neagră.’’, spune Andreea. Amintim că Andreea Iorga intenţionează să-şi deschidă un atelier de creaţie vestimentară.

Mai multe despre ea puteți citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/ea-ar-putea-fi-asistenta-adrianei-bahmuteanu-e-din-mioveni/. (Foto: Facebook Iorga Andreea)

Citiți și: Câţi kilometri mai poţi conduce după ce s-a aprins becul roşu

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3