NOR CURIER 930X122

alisa moise

ALISA MOISE, ȘARM ȘI ELEGANȚĂ

Elegantă, şarmantă şi stăpână pe sine, sunt doar câteva dintre trăsăturile care îi pot fi atribuite fotomodelului Alisa Moise. În ciuda vârstei, are doar 14 ani, Alisa nu este cu nimic mai prejos decât colegele ei cu mai multă experiență.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Ea și-a demonstrat din nou calitățile cu ocazia prezentării unei colecţii vestimentare a unui cunoscut designer. Prezentarea a avut loc de Ziua Îndrăgostiţilor într-un club din Piteşti. Deşi cadrul nu a fost tocmai unul potrivit pentru un astfel de eveniment, Alisa Moise s-a descurcat de minune.

Amintim că Alisa este elevă la Şcoala Gimnazială ,,Virgil Calotescu’’ din Pitești şi că vara trecută a devenit imaginea unei piscine private, în urma unui concurs pe care l-a câștigat. (Foto: Facebook Andreea Iordache şi Facebook Alisa Moise)

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90