930 x122 grota rece

alisa moise

ALISA MOISE, ȘARM ȘI ELEGANȚĂ

Elegantă, şarmantă şi stăpână pe sine, sunt doar câteva dintre trăsăturile care îi pot fi atribuite fotomodelului Alisa Moise. În ciuda vârstei, are doar 14 ani, Alisa nu este cu nimic mai prejos decât colegele ei cu mai multă experiență.

Citiți și: Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

Ea și-a demonstrat din nou calitățile cu ocazia prezentării unei colecţii vestimentare a unui cunoscut designer. Prezentarea a avut loc de Ziua Îndrăgostiţilor într-un club din Piteşti. Deşi cadrul nu a fost tocmai unul potrivit pentru un astfel de eveniment, Alisa Moise s-a descurcat de minune.

Amintim că Alisa este elevă la Şcoala Gimnazială ,,Virgil Calotescu’’ din Pitești şi că vara trecută a devenit imaginea unei piscine private, în urma unui concurs pe care l-a câștigat. (Foto: Facebook Andreea Iordache şi Facebook Alisa Moise)

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3