New Profesional Consult 930 x 122

andreea barbu

CE PICIOARE LUNGI ARE VOLEIBALISTA FOTOMODEL DIN MIOVENI! VEZI GALERIE FOTO!

De curând v-am făcut cunoştinţă cu Andreea Barbu, fotomodel şi voleibalistă la CS Mioveni.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Dincolo de orice, am rămas plăcut surprinşi de picioarelor ei lungi, tonifiate şi frumos lucrate. Prin urmare, am rugat-o să şi le măsoare. Rezultatul a fost unul uimitor chiar şi pentru Andreea, care până acum nu avusese această curiozitate: lungimea picioarelor este, nici mai mult, nici mai puţin, de 107 cm! Cu o aşa lungime a depășit-o pe Kimberly Dincă, un alt fotomodel cunoscut în Argeș, ale cărei picioare măsoară „doar” 103 cm.

Amintim că Andreea Barbu vrea ca pe viitor să studieze și să practice medicina. Spune că în cazul în care va fi nevoită, va renunţa atât la volei, cât şi la modă în favoarea medicinei. Detalii puteți citi accesând linkul următor: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/fotomodel-si-voleibalista-joaca-la-cs-mioveni/. (Foto: Facebook Andreea Barbu)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90