930X122 MAIA

sense

COLECȚIA MARRAKECH – ȚINUTE CHIC PENTRU ZILE TORIDE

Colecția MARRAKECH – ținute chic pentru zile toride. Vara reprezintă anotimpul ideal pentru vestimentație în culori neutre și nonculori (beige, greige, alb, navy, maro, orange, vernil), inspirate din natură. Este sezonul timpului liber, al plimbărilor lungi, dar și al zilelor toride, în care este indicat să alegem ținute din fibre naturale, precum inul sau bumbacul.

Citiți și: ROCHII FEMININE PENTRU GARDEROBA TA DE SEZON

Sense îți propune o colecție-capsulă, numită sugestiv MARRAKECH, realizată numai din materiale naturale, importate de la firme cu tradiție din Europa.

Materialele naturale au un grad de șifonare mai mare decât cele sintetice, însă confortul pe care îl oferă primele este net superior celorlalte. Acestea lasă pielea să respire și reglează temperatura corpului, minimizând astfel neplăcerile provocate de temperaturile ridicate.

Rochia din in sau vâscoză este o primă alegere inspirată. Vei fi încântată, cu siguranță, de rochia Isla, cu pliseuri înguste pe bust și volan la terminație. O poți accesoriza cu platforme în culori naturale sau cu sandale joase, inclusiv modele inspirate de Grecia Antică, cu șiret pe picior.

Poți opta, de asemenea, pentru rochia Frida, cu talie înaltă și volan amplu la terminație, genul de rochie romantică, foarte feminină.

Designerul Andreea Tincu îți propune și modelul Lilou, dintr-o combinație ingenioasă de in și dantelă. Într-o nuanță delicata de ivory, rochia are un croi lejer, ideal pentru orice tip de siluetă.

Dacă preferi rochiile cu mâneci, Trissy va fi cu siguranță alegerea ta. Îmbinând comoditatea materialului cu un croi inspirat de cămașă masculină, modelul este excelent atât la serviciu, cât și pentru o ținută casual, cu accesorizare tip folk.

Un alt tip de produs vestimentar ideal pentru purtat vara este cămașa din in, cu mâneci reglabile. Modelul Elit, în variantele alb și navy, este o alegere bună la serviciu, cu pantaloni chino, dar și în timpul liber, cu pantaloni scurți, din in sau denim.

O alta variantă de cămașă este modelul Gafaru, cu pliseuri în zona bustului, în nuanțe de greige și galben muștar.

În același registru vestimentar este și tunica Davalos, pe care o poți purta în vacanțele la mare, peste costumul de baie. Te va apăra de razele soarelui, când te întorci de la plajă, și este o variantă mai chic decât clasica rochie de vacanță.

Inul în amestec cu vâscoza este materialul folosit la cardiganul Alex, un model lejer, ideal în garderoba ta de vară, tipul de produs vestimentar pe care orice femeie trebuie să îl aibă.

Fusta Pesca, în variantele maro, negru și albastru, este un model cu un joc de tăieturi și betelie elastică, reglabilă în funcție de talia ta. O poți purta cu talie înaltă, strângând șiretul, sau o poți lăsa lejer pe talia joasă.

Dacă îți plac fustele conice, dar cu efect wrapped, modelele Alice și Journey trebuie să fie pe lista ta. Culoarea orange de la Alice este un plus al modelului, nuanța pe care o regăsești și in printul din fusta Maroc.

Dacă îți place lungimea 7/8, propunerea designerului este fusta Journey, un model inspirat din moda safari, într-o nuanță stilată de kaky.

Pentru ocaziile speciale, în care vrei să te simți atât comod, cât și elegantă, propunerile Sense sunt diverse stilistic. Poți opta pentru compleul format din jacheta Tunis și rochia Salma, un model foarte ingenios, cu tăieturi complexe. Designerul Andreea Tincu îți recomandă accesorizarea cu bijuterii din os și lemn, pentru un look perfect.

Pentru evenimentele de zi, opțiunea ideală este rochia Stacie, cu bust din dantelă.

Vara se dă startul la vacanță, iar Sense poate fi stilistul tău personal în alcătuirea unei garderobe isteț concepute. În rețeaua națională de magazine Sense sau în magazinul online, www.fashionsense.ro, găsești o varietate impresionantă de modele, în care te vei simți răsfățată.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3