930×122 CUMPANA 5

EFEKT SALON by Raluca Istrate

Dă un refresh look-ului tău la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Îți dorești să atragi asupra ta privirile admirative ale celor din jur? Îți place să fii mereu aranjată și te simți tot timpul frumoasă? Îți dorești o schimbare de look, dar n-ai avut niciodată curaj să o faci? Poate că a venit momentul.

Citiți și: Pitești. Oferte speciale la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Vino la EFEKT SALON by Raluca Istrate pentru a obţine cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de înfățișarea ta. Specialiștii de aici te vor ajuta să arăți impecabil indiferent de evenimentele la care vei participa.

Citiți și: Servicii EFEKT SALON by Raluca Istrate: profesionalism și calitate!

La EFEKT SALON by Raluca Istrate vei avea parte de un ambient plăcut, dar și de o echipa de profesioniști care te va ajuta să alegi serviciile potrivite pentru tine.

EFEKT SALON by Raluca Istrate este un salon de înfrumusețare care oferă clientelor o gamă variată de servicii precum: coafură, cosmetică, manichiură, pedichiură, epilat și pensat.

Aici vei primi îndrumarea de care ai nevoie pentru găsirea unui look nou.

Viața, după cum știm, este alcătuită din lucruri mici. De aceea, nu degeaba se spune că femeile care își schimbă coafura sunt pe cale să își schimbe viața.

EFEKT SALON este locul perfect pentru schimbările de care ai nevoie, fie că vorbim de o tunsoare nouă, de o culoare nouă la păr, de un păr mult mai sănătos și strălucitor, de un nou tip de manichiură, de un make-up în trend sau de o stilizare a sprâncenelor.

Şi cum Paştele bate deja la ușă, iar 1 Mai se apropie cu paşi repezi, argeșencele care doresc să aibă un look îngrijit, își pot face programare la EFEKT SALON by Raluca Istrate.

Pentru informații suplimentare aveți la dispoziție următoarele date de contact:

– număr de telefon 0746 115 498

– e-mail la [email protected]

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe Facebook la EFEKT SALON by Raluca Istrate

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3