930×122 CAPRA 5

EFEKT SALON by Raluca Istrate

Pitești: Servicii de calitate oferite de profesioniști la EFEKT SALON by Raluca Istrate

De cele mai multe ori, găsirea unui salon pe măsura așteptărilor noastre pare o misiune imposibilă.

Citiți și: Pitești. Servicii de calitate pentru doamne și domnișoare la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Cel mai important criteriu de a alege trebuie să fie direct proporțional cu nevoile noastre.

Primul lucru care ne atrage atenția atunci când intrăm într-un salon este aspectul. Astfel, ar trebui să ținem cont și de această caracteristică atunci când alegem un salon de înfrumusețare. Atmosfera primitoare, dar și amabilitatea personalului sunt un plus, deoarece, salonul este și un loc de relaxare, de deconectare.

Citiți și: Mergi la salon și plătești cât vrei! Banii vor fi donați unei tinere bolnave de cancer!

Mergând mai departe, la caracteristicile vitale care fac dintr-un salon de înfrumusețare un salon bun, punctăm profesionalismul angajaților, diversitatea serviciilor și calitatea produselor.

Efekt Salon by Raluca Istrate îndeplinește toate cerințele mai sus menționate.

Pentru că, așa cum spuneam, diversitatea serviciilor puse la dispoziția clienților este fundamentală, iată serviciile oferite de Efekt Salon by Raluca Istrate: cosmetică, epilare, tuns, coafor, vopsire, machiaj profesional sau tratamente faciale, manichiură și pedichiură.

Toate aceste servici sunt realizate de specialiști, cu ani de experiență în domeniu.

Profesioniștii de la Efekt Salon by Raluca Istrate știu cum să satisfacă toate așteptările clienților și să obțină cu adevărat rezultatele pe care le caută aceștia într-un salon de înfrumusețare.

Salonul are sediul în municipiul Pitești, pe Strada Zimbrului, în Bl 57, Sc B.

Pentru programări, dar și informații suplimentare puteți lua legătura cu EFEKT SALON by Raluca Istrate la numărul de telefon 0746 115 498 sau pe e-mail la r.haita@yahoo.com

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe Facebook la EFEKT SALON by Raluca Istrate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90