930 x122 grota rece

EFEKT SALON by Raluca Istrate

Îndrăznește să faci o schimbare cu Efekt Salon by Raluca Istrate

Saloanele de înfrumusețare nu mai sunt doar simple locuri unde mergi pentru un tuns, ci s-au transformat în adevărate oaze de relaxare.

Citiți și: Pitești. Servicii de calitate pentru doamne și domnișoare la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Principalul beneficiu este că îți oferi un moment doar pentru tine și îngrijirea ta, iar Efekt Salon by Raluca Istrate este alegerea perfectă pentru astfel de clipe.

Citiți și: Mergi la salon și plătești cât vrei! Banii vor fi donați unei tinere bolnave de cancer!

Cât de bine te simți după o schimbare de look?

Fie că este o tunsoare de baza sau o schimbare de look la cele mai noi tendințe, Efekt Salon by Raluca Istrate se ridică la nivelul așteptărilor și îți îndeplinește toate cerințele.

Efekt Salon by Raluca Istrate oferă o gamă largă de servicii precum: cosmetică, epilare, tuns, coafor, vopsire, machiaj profesional sau tratamente faciale, manichiură și pedichiură.

Toate aceste servici sunt realizate de specialiști, cu ani de experiență în domeniu.

Salonul are sediul în municipiul Pitești, pe Strada Zimbrului, în Bl 57, Sc B.

Pentru programări, dar și informații suplimentare puteți lua legătura cu EFEKT SALON by Raluca Istrate la numărul de telefon 0746 115 498 sau pe e-mail la r.haita@yahoo.com

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe Facebook la EFEKT SALON by Raluca Istrate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90