New Profesional Consult 930 x 122

EFEKT SALON by Raluca Istrate

Efekt Salon by Raluca Istrate, servicii de înfrumusețare la dispoziția ta, în Pitești!

EFEKT SALON by Raluca Istrate este un salon de înfrumusețare care oferă clientelor o gamă completă de servicii de coafură, cosmetică, manichiură, pedichiură, epilat și pensat.

Citiți și: Pitești. Servicii de calitate pentru doamne și domnișoare la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Are sediul în municipiul Pitești, pe Strada Zimbrului, în Bl 57, Sc B.

Citiți și: Mergi la salon și plătești cât vrei! Banii vor fi donați unei tinere bolnave de cancer!

La EFEKT SALON by Raluca Istrate vă puteți bucura de servicii de calitate, oferite de specialiști în domeniu, dar și de metode și tratamente moderne de îngrijire.

Un salon este locul perfect pentru a te simți mai frumoasă și mai specială. Pe lângă faptul că EFEKT SALON by Raluca Istrate are grijă de imaginea ta, are grijă și de tine.

Aici, printre altele, clientele pot beneficia și de diagnoză și tratament tricologic.

Tricologia este știința care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea problemelor de scalp și fir de păr, cum ar fi problemele de cădere (alopecia), mătreață, seboree (pielea și firul de păr uns), sensibilitatea pielii capului.

Specialiștii de la EFEKT SALON folosesc ca instrument de diagnosticare o micro-cameră ce mărește firul de păr și pielea capului de 300 de ori. Firul de păr se diagnostichează atât la exterior cât și la rădăcină (bulb).

Tratamentul capilar se realizează utilizând produsele și tratamentele pe care profesioniștii le stabilesc în salon, astfel încât problemele depistate să dispară.

Analiza tricologică și tratamentul aferent reprezintă răspunsul concret pentru problemele legate de tratamentul firului de păr și al scalpului.

Pentru informații suplimentare puteți lua legătura cu EFEKT SALON by Raluca Istrate la numărul de telefon 0746 115 498 sau pe e-mail la r.haita@yahoo.com

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe Facebook la EFEKT SALON by Raluca Istrate

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA