930X122 MAIA

EFEKT SALON by Raluca Istrate

Alătură-te echipei EFEKT SALON by Raluca Istrate

Îți dorești să lucrezi într-un ambient plăcut? Dacă da, nu trebuie să ratezi ocazia de a face parte din echipa salonului de înfrumusețare EFEKT SALON by Raluca Istrate.

Citiți și: Pitești. Servicii de calitate pentru doamne și domnișoare la EFEKT SALON by Raluca Istrate

EFEKT SALON by Raluca Istrate, unul dintre cele mai profesioniste saloane de frumusețe din Pitești, oferă spre închiriere post de lucru la salonul de lângă Liceul Zinca Golescu.

Citiți și: Mergi la salon și plătești cât vrei! Banii vor fi donați unei tinere bolnave de cancer!

Pe lângă faptul că este situat într-o zonă bună, salonul este și mobilat modern.

Dacă ai experiență și îți dorești să faci parte din echipa EFEKT nu ezita să-i contactezi la nr de telefon 0746115498, pentru informații suplimentare.

Efekt Salon by Raluca Istrate vine în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor cu o serie de servicii profesionale, cum ar fi manichiură și pedichiură, machiaj profesional sau tratamente faciale, cosmetică, epilare, coafură, tuns și vopsit.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3