930 x122 grota rece

EFEKT SALON by Raluca Istrate

Fă-te frumoasă și ai grijă de tine la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Părul a fost dintotdeauna pentru femei o componentă de bază a frumuseții, de aceea trebuie tratat cu atenție și dragoste.

Citiți și: Pitești. Servicii de calitate pentru doamne și domnișoare la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Pentru a-l menține tot timpul sănătos trebuie în primul rând tuns. Vizita la un salon o dată la 2 luni nu este un moft, ci o necesitate, chiar dacă îți dorești să îți lași părul să crească. Un stilist va ști să tăie atât cât este nevoie.

Citiți și: Mergi la salon și plătești cât vrei! Banii vor fi donați unei tinere bolnave de cancer!

Și tratamentele pentru păr sunt de mare ajutor în procesul de a-l menține sănătos, dar totodată și frumos.

Mergând mai departe în domeniul îngrijirii și al înfrumusețării aducem în discuție schimbarea. O tunsoare nouă, nu doar curățarea vârfurilor deteriorate, sau o culoare nouă la păr, reprezintă întâi de toate o schimbare întru totul a înfățișării noastre.

O astfel de schimbare de look reușită poate fi obținută doar dacă ne lăsăm pe mâna specialiștilor în arta frumuseții. Când vine vorba de vopsitul părului, de cele mai multe ori credem că o astfel de ”intervenție” poate fi făcută foarte ușor și acasă. Cu toate acestea, cum apelăm la salon pentru un tuns, așa ar trebui să facem și cu vopsitul.

Produsele din salon sunt profesionale și se încadrează într-un protocol de îngrijire. În plus, un stilist stăpânește cu siguranță mult mai bine decât noi metoda de aplicare corectă a vopselei pe firul de păr, astfel încât acesta să nu fie afectat.

Decolorarea sau vopsirea părului în șuvițe sunt din nou procese care nu pot fi realizate acasă, oricât de mult ne încăpățânăm noi că stăpânim ”arta vopsitului”. În concluzie, ca argument suprem, la salon beneficiezi de serviciile unui profesionist care știe ce face.

Dacă vrei să atragi atenția asupra ta, fără să faci o schimbare radicală de look, și o simplă coafură e suficientă. Împletituri, bucle, cocuri, toate pot fi obținute printr-o vizită la salon.

Doamnele apelează la astfel de servicii în general atunci când trebuie să participe la diferite evenimente, însă o astfel de schimbare este și un tratament pentru suflet, pentru recăpătarea încrederii în sine.

EFEKT SALON by Raluca Istrate

Vino la EFEKT SALON by Raluca Istrate pentru schimbările de care ai nevoie în viața ta. Aici veți beneficia de o gamă completă de servicii, oferite de profesioniști, precum: coafură, cosmetică, manichiură, pedichiură, epilat și pensat.

Pe lângă acestea, vă mai puteți bucura și de metode și tratamente moderne de îngrijire.

EFEKT SALON by Raluca Istrate are sediul în municipiul Pitești, pe Strada Zimbrului, în Bl 57, Sc B.

Pentru informații suplimentare aveți la dispoziție următoarele date de contact:

– număr de telefon 0746 115 498

– e-mail la r.haita@yahoo.com

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe Facebook la EFEKT SALON by Raluca Istrate

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90