New Profesional Consult 930 x 122

EFEKT SALON by Raluca Istrate

Pitești. Servicii de calitate pentru doamne și domnișoare la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Pitești. Servicii de calitate pentru doamne și domnișoare la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Citiți și: Pitești. Oferte speciale la EFEKT SALON by Raluca Istrate

Ce poate fi mai plăcut pentru o doamnă sau domnișoară decât să știe că este admirată pentru felul în care arată? Dincolo de rutina zilnică pe care orice femeie o are, este nevoie și de specialiști. Și este cu atât mai bine cu cât într-un singur loc găsești tot ce ai nevoie la cele mai înalte standarde!

EFEKT SALON

EFEKT SALON

Citiți și: Servicii EFEKT SALON by Raluca Istrate: profesionalism și calitate!

Servicii precum: cosmetică, epilare, tuns, coafor, vopsire, machiaj profesional sau tratamente faciale, manichiură și pedichiură – pe toate le găsiți la EFEKT SALON by Raluca Istrate!

Pe lângă profesionalism, produse de calitate superioară și o grijă deosebită acordată fiecărei cliente, la EFEKT SALON by Raluca Istrate ai parte de o atmosferă relaxantă și personal primitor.

Pe specialiștii salonului îi găsiți în municipiul Pitești, pe strada Egalității.

Pentru programări, dar și informații suplimentare puteți lua legătura cu EFEKT SALON by Raluca Istrate la numărul de telefon 0746 115 498 sau pe e-mail la r.haita@yahoo.com.

De asemenea, mai multe detalii puteți găsi și pe Facebook la EFEKT SALON by Raluca Istrate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90