NOR CURIER 930X122

bianca constantinescu

CONCURS VIVA SALON – CE SPUNE CÂȘTIGĂTOAREA

Câștigătoarea concursului organizat de ePitești și Viva Salon, concurs care s-a desfășurat în perioada 15 februarie – 7 martie 2016, Bianca Constantinescu, a beneficiat ieri, de Ziua Femeii, de premiul obținut.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Bianca a avut parte de un make-up, o manichiură şi un aranjat la păr.

Ea ne-a spus că serviciile oferite de Viva Salon sunt excepționale şi că le va recomanda tuturor prietenelor ei. În ceea ce priveşte publicația ePiteşti, Bianca Constantinescu ne-a precizat: “Articolele dumneavoastră sunt foarte bune şi sunteţi la curent cu tot ce se întâmplă.” „Voi mai participa la astfel de concursuri!”, a concluzionat câștigătoarea.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Precizăm că Bianca Constantinescu este din Pitești, are 18 ani și se află în ultimul an la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”. Se pregătește intens pentru Academia de Poliție.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3