930 x122 grota rece

colectie

DESCOPERĂ ŞI TU NOUA COLECŢIE BBY!

Ne aflăm în cel mai călduros anotimp al anului şi în mod sigur aţi primit deja cel puţin o invitaţie la un eveniment special din viaţa prietenilor sau a familiei.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Şi pentru că orice femeie îşi doreşte să atragă privirile precum un magnet, magazinul Lena Boutique, situat în Complexul Fortuna, la etajul 1, la intrarea dinspre Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteștiului, vă oferă șansa, doamnelor și domnișoarelor, să aveți o apariţie demnă de remarcat.

La fiecare sfârşit de săptămână vă aşteaptă cele mai noi creaţii BBY și OCASSION, în exclusivitate. Aveţi posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse: rochii scurte sau lungi, pantaloni, salopete şi o mulţime de alte hăinuţe, pe care vă invităm să le descoperiţi într-unul dintre cele mai apreciate magazine din oraşul nostru, Lena Boutique! (Foto: Facebook Lena Piteşti Fortuna)

Citiți și: Apare un nou lanț de magazine!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90