930 x122 grota rece

andreea popescu

E PERFECTĂ! CHINA VA FI LA PICIOARELE EI! VEZI GALERIE FOTO!

Andreea Popescu, câştigătoarea titlului de Miss All Nations România 2012 și care anul trecut a fost desemnată şi Miss Tourism Planet România şi Miss Bikini Universe România, se pregăteşte intens pentru faza internaţională a concursului Miss All Nations din luna septembrie. Competiţia va avea loc în ţara cu cea mai mare populaţie din lume, în China, mai exact în oraşul Nanjing.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

„Pot spune că mă pregătesc zi de zi, încercând să îmi menţin sau să îmi îmbunătăţesc aspectul fizic, stilul, caracterul şi cultura generală. Îmi doresc să obţin un trofeu important! Din păcate, din motive economice în 2013 nu s-a ţinut acest concurs. Neoficial am aflat că este posibil să aibă loc în deschiderea Jocurilor Olimpice pentru Tineret”, declară Andreea. Piteşteanca în vârstă de 18 ani va concura cu peste 50 de fete care aspiră, la rândul lor, la titlul suprem – Miss All Nations.

“Este obligatoriu să te comporţi ca un profesionist și să ai o atitudine exemplară pentru că reprezinţi ţara căreia trebuie să îi faci o imagine deosebită. Trebuie să te menţii în formă pe toată perioada cantonamentului, nu doar la concurs, și să arăţi pe lângă calităţile fizice că eşti o persoană deosebită, inteligentă şi bine pregătită!”, spune Andreea Popescu pentru ePitești.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Andreea este elevă în clasa XII-a la Colegiul Naţional „I.C Brătianu”, profilul matematică-informatică bilingv, şi se pregăteşte pentru susţinerea bacalaureatului. După terminarea liceului va da examen la o facultate de drept. „Este important să ştii ce vrei de la viaţă și ce te face fericită şi, în acelaşi timp, să ştii să îţi găseşti un echilibru. Un echilibru astfel încât să îţi urmezi cariera, dar să nu neglijezi nici pasiunile şi persoanele iubite. Sunt sigură că voi reuşi în domeniul ales pentru că sunt o luptătoare şi o persoană care se pregăteşte la modul serios pentru lucrurile importante din viaţă. Voi continua să particip la concursuri şi să fac modelling atât timp cât îmi va permite vârsta”, conchide frumoasa piteșteancă. (Foto: Facebook Andreea Popescu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90