SMART KIDS 930X122

andreea antoaneta gogoaşă

ELEGANTĂ ŞI SEXY! VEZI GALERIE FOTO!

La 17 ani Andreea Antoaneta Gogoaşă este o fată elegantă și sexy. Fotomodel de doi ani încoace, îşi împarte timpul între şcoală şi cursurile de modelling.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

,,Încă de mică am fost atrasă de tot ceea ce înseamnă frumos. Obişnuiam să defilez prin casă cu pantofii şi rochiile mamei, fără să-mi dau seama că nu peste mult timp voi face asta pe un podium adevărat. În prezent stilul meu vestimentar este unul cât se poate de elegant, nu ies din casă dacă nu sunt complet aranjată. Consider că cel mai mare atu al meu este ambiţia, nu mă las până nu reuşesc ceea ce mi-am propus.’’, ne mărturisește Andreea.

Ea este elevă la Liceul Tehnologic I.C.M. Dacia din Piteşti şi îşi doreşte să urmeze Facultatea de Drept. (Foto: Facebook Andreea Antonia)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3