New Profesional Consult 930 x 122

adrian radu

EVENIMENT FASHION ÎN PITEȘTI: NOAPTEA ALBĂ A DESIGNERILOR

Designerul vestimentar Adrian Radu va organiza Noaptea albă a designerilor.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

,,Va fi un eveniment fashion de tip high class, la care am invitat peste 15 designeri din țară extrem de talentaţi, designeri vestimentari şi de accesorii. Se va intra doar pe bază de invitaţie. Avem şi un dress code (black tie/formal). Va fi o noapte în care vom sărbători creativitatea, frumuseţea şi designul vestimentar. Designerii îşi vor prezenta colecţiile de primăvară-vară, iar la final publicul își va putea cumpăra obiectele vestimentare preferate.’’, precizează Adrian Radu pentru ePitești.

Evenimentul va avea loc duminică, 26 aprilie, de la ora 19, în incinta hotelului Victoria din Piteşti.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Recent Adrian a început o colaborare cu Valeria Coman pentru agenția acesteia de modelling, Noblesse Valerie Models, ca trainer al trupei de manechine şi fotomodele.

,,Ne dorim să promovăm valorile, designerii talentaţi, creativi şi serioşi şi căutăm oameni cu care să putem colabora pentru viitoarele noastre proiecte. Proiectele de care vorbesc includ o emisiune tv pe care o voi realiza împreună cu Geanina Petrescu la Antena 1 Piteşti, festivalul internaţional de modă Muntenia Fashion Day (la sfârșitul lunii august), o revistă de modă şi, nu în ultimul rând, a XXI-a ediţie a festivalului Culorile Toamnei.’’, spune Adrian Radu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90