EcoMoto 930×122

alina radu

FRUMOASĂ, EXPRESIVĂ ȘI CREATIVĂ! E DESIGNER VESTIMENTAR!

Piteșteanca Alina Radu, o femeie frumoasă, expresivă și dinamică, are 30 de ani și este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea jurnalism. Nu lucrează în presă. În schimb, de aproximativ doi ani încoace are o afacere în domeniul designului vestimentar.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Cum a luat naştere pasiunea pentru designul vestimentar?

-Pasiunea mea pentru modă a luat naştere undeva la vârsta de 14 ani, atunci când am început să lucrez ca model. Am avut ocazia să merg în multe ateliere de design vestimentar şi mi s-a aprins „scânteia”. Însă abia în urmă cu doi ani m-am hotârăt să-mi deschid propriul meu atelier, după ce am urmat cursuri în domeniu.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Există vreun element definitoriu pentru brandul dumneavoastră?

Pentru a fi un brand îţi trebuie ani buni de experienţă, iar noi suntem abia la început. Vom putea afirma că suntem un brand abia peste 5-6 ani. Chiar profesorul cu care am studiat designul vestimentar, Adrian Oianu, ne spunea să luăm lucrurile treptat, să nu ne grăbim să ne deschidem ateliere. De ce? Pentru că nu este un domeniu uşor, chiar dacă toţi se cred mari designeri.

Ce greşeală credeţi că fac majoritatea femeilor atunci când îşi aleg o ţinută?

-De cele mai multe ori aleg să poarte ţinute care nu le avantajează doar pentru simplul fapt că sunt la modă. Consider că trebuie să purtăm hainele în care ne stă bine şi în care ne simţim comod.

În acest moment lucraţi la o nouă colecţie?

-În primul rând îmi doresc să deschid un magazin pentru copii. Vreau să lansez și o nouă colecţie. Momentan am mult de lucru, dar sper ca de sărbători colecția să fie gata. (Foto: Facebook Chic Atelier)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3